Juventa Sport  


               

PROIZVOĐAČI


 

ARENAZa više od 35 godina postojanja, Arena je opremala vodeće svjetske plivače i ljubitelje vodenih sportova. Njihov program za takmičenja, obuku i slobodno vrijeme obuhvata široku paletu kupaćih kostima, naočara za plivanje, kapa i druge opreme. Svi proizvodi su urađeni na osnovu temeljitih istraživanja, tehničkih saznanja i predanosti kvalitetu.

Kompanija je počela sa radom 1973. godine, a pokrenuo ju je zaljubljenik u sport i preduzetnik Horst Dassler. Arena je bila prva firma za proizvodnju kupaćih kostima koja je krenula u potragu za razvojem najbržih, najlakših, najglatkijih i najizdržljivijih materijala za svoje proizvode u domenu takmičarskih i rekreativnih programa. To je potez koji je imao dalekosežne posljedice po razvoj ove kompanije i koji ju je doveo u sam vrh proizvođača ove vrste opreme u svijetu.

Tokom niza godina, Arena je opremala neke od najvećih svjetskih šampiona sa opremom prepoznatljivog italijanskog stila.

Sa sjedištem u gradu Tolentino, Italija, Arena brand je prisutan u 103 zemlje širom svijeta preko svoje mreže poslovnih partnera u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj i SAD-u. Preko Descente Group u Japanu, Arena je našla put do svojih kupaca i u 11 zemalja Dalekog istoka.


U našim prodajnim centrima možete pronaći Arena opremu po veoma pristupačnim cijenama. Na raspolaganju su vam muški, ženski i dječiji program kupaćih kostima, naočara za plivanje, papuča, kapa i druge opreme za bavljenje sportovima na vodi.

  www.arenainternational.comPutanja