Juventa Sport  


               

SPORTOVI


 

BORILAČKI SPORTOVIMnogi ljudi u današnje vrijeme praktikuju vježbanje u obliku bavljenja borilačkim sportovima. Oni to rade iz različitih razloga, kao što su samoodbrana, takmičenja, fizičko zdravlje i rekreacija... Veoma čest motiv bavljenja ovim sportovima je i mentalni i duhovni razvoj čovjeka, jer ove vještine, ako se upražnjavaju na propisan način i u skladu sa etičkim kodom koji se povezuje sa njima, doprinose čovjekoboj duhovnoj snazi.

Najčešće se borilački sportovi povezuju sa područjem istočne Azije, ali su oni nastali na teritoriji evropskog kontinenta još u prvoj polovini 1550-ih godina, kada su "Science and Art" terminologijom počeli nazivati mačevanje kao vještinu. Prvobitni termin je izveden od riječi Art i Mars (rimski bog rata). Neke od ovih vještina imaju kulturološku, religijsku i etničku pozadinu, a u novije vrijeme se sportisti iz ove oblasti organizuju u udruženja i klubove na različitim nivoima.

U našim prodajnim objektima potražite

- Adidas kimona za judo, kimona za karate, rukavice za borbu, rukavice za karate, fokuseri, pojasevi za kimona
- World of Martial Arts kimona za karate, kimona za judo, kimona ta taekwondo, pojasevi za kimona, rukavice za karate, rukavice za boks, rukavice za trenažnu vreću, rukavice za borbu, bandaže
- ProfyPotez vreće za boks
- Stag vreće za boks

i ostalu potrebnu opremu za bavljenje ovom grupom sportova.

Sva oprema je vrhunskog kvaliteta, a naše ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da odgovori na sva vaša pitanja i da vam pomogne oko odabira odgovarajuće opreme za vas i vaše klubove.
Putanja