Juventa Sport  


               

ZAŠTO JUVENTA SPORT?


 

CILJEVINaše strateško opredjeljenje je postizanje i očuvanje jedne od ključnih pozicija distributera sportske opreme i rekvizita na ovim područjima. Saradnja sa najvećim svjetskim proizvođačima ove vrste proizvoda, održavanje dobrih poslovnih kontakata sa veleprodajnim i maloprodajnim objektima širom Bosne i Hercegovine, odgovornost prema poslu, briga o našem osoblju i kupcima... učiniće da postignemo zadane ciljeve.

Pažljivim izborom dobavljača mi želimo našu ponudu učiniti raznovrsnom i prihvatljivom cjelokupnom tržištu Bosne i Hercegovine. U tom smislu smo beskompromisno opredjeljeni za kvalitet po najboljoj cijeni. Iz takvog opredjeljenja je i nastala naša saradnja sa proizvođačima kao što su Adidas, Nike, Puma, Converse, Head, Kelme, Arena, Reebok, Stiga, Fred Perry, Iguana i mnogim drugim. Sigurni smo da su kvalitet i reputacija koje uživaju ovi proizvođači dovoljan razlog da nam poklonite svoje povjerenje.

U skladu sa našim strateškim opredjeljenjem ka širenju mreže maloprodajnih centara sportske opreme i rekvizita na području Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, otvorili smo maloprodajne objekte u Banjaluci, Prijedoru, Gradišci, Kozarskoj Dubici, Laktašima, Bijeljini, Brčkom, Doboju i Tuzli. Tako će stanovnici ovih područja biti u mogućnosti da u svojoj neposrednoj blizini kupuju proizvode vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cijenama. U posebno opremljenom prijatnom ambijentu, na raspolaganju vam je širok asortiman artikala za veliki broj sportova, kao što su fudbal, košarka, odbojka, tenis, stoni tenis, rukomet, plivanje, biciklizam, atletika, borilački sportovi, fitness... Cilj nam je uspostavljanje jake maloprodajne i distributivne mreže, koja će biti u stanju da zadovolji i najzahtijevnije kupce.

Ako ste neodlučni u izboru opreme ili ne poznajete dovoljno karakteristike pojedinih proizvoda, naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam predoči najvažnije osobine tih proizvoda i na taj način olakša vaš izbor.
Putanja