Juventa Sport  


               

ZAŠTO JUVENTA SPORT?


 

ISTORIJATJuventa Sport je dio preduzeća "Jaćimović d.o.o.", koje je u protekle dvije decenije uspješnog rada izraslo u regionalno prepoznatljivo ime u domenu trgovine sportskom opremom, oružjem i opremom za lov. Počeli smo sa radom 1989. godine kao prodavnica opreme za lov, ličnog naoružanja i municije. Našu ponudu su tada činili proizvodi proizvođača sa prostora bivše Jugoslavije. Uvažavajući zahtjeve rastućeg tržišta, ubrzo proširujemo djelatnost na polje trgovine sportskom opremom na veliko i malo. Za kratko vrijeme preuzimamo veliki dio tržišta, u saradnji sa vodećim svijetskim brendovima kao što su: Adidas, Nike, Reebok, Puma, Kelme, Converse, Head, Stiga i drugi. Naš logo postaje simbol kvalitetne usluge i sigurnog poslovanja.

Tri godine po osnivanju otvaramo novi poslovni prostor u centru Banjaluke, unapređujemo poslovnu politiku i proširujemo asortiman licenciranog tekstila. Daljim širenjem veleprodajne mreže obezbjeđujemo prisustvo naše ponude na cijeloj tertoriji BiH. Tokom 1999. godine, pod krovom novog poslovnog prostora "Kuća sporta Jaćimović" na jednom mjestu objedinjujemo sve artikle iz naše ponude sportske opreme, rekvizita i sportskih pomagala. Uspjeh takvog koncepta poslovanja potvrdili smo 2003. godine, otvaranjem dvije nove prodavnice "Kuća sporta Kozarska Dubica" i "Kuća sporta Laktaši". Iste godine rekonstruišemo vlastiti poslovni objekat u najužem centru Banjaluke, čime naša prodajna mreža postaje bogatija za novi, moderno dizajniran i vrhunski opremljen prodajni centar.

Nastavak regionalnog širenja prodajne mreže uslijedio je 2005. godine, kad smo otvorili prodajne centre u Prijedoru i Gradišci. Poslovnu 2007. godinu započeli smo otvaranjem našeg najvećeg objekta - prodajnog centra "Juventa", koji se nalazi na samom početku banjalučkog naselja Lauš, a prostire se na 2500 m2. Prodajni centar Juventa je postao naše novo sjedište preduzeća, a u sastavu Centra su diskontna maloprodaja (outlet, koja nudi opremu za profesionalo i rekreativno bavljenje sportom), streljana, servis za oružje i kafe bar. Tu su i dva show room-a, opremljena po najvišim evropskim standadima, kao novi vid predstavljanja našeg veleprodajnog asortimna oružja, municije i sportske opreme kupcima iz regiona.

Dvije nove poslovnice smo otvorili 2008. godine u Brčko distriktu i Bijeljini, čime je zaokružena pokrivenost sjevernog dijela BiH. U 2009. godini prodavnice "Kuća sporta Jaćimović" mijenjaju naziv u "Juventa sport", čime smo jasno stavili akcent na utemeljenje naziva "Juventa sport" kao najjačeg domaćeg autentičnog maloprodajnog lanca sportske opreme. Daljnje proširenje maloprodajne mreže Juventa sport prodavnica se nastavlja i u 2010. godini, otvaranjem najvećeg prodajnog centra sportske opreme u Doboju, na površini od 350m2. U februaru 2011. otvorili smo prodajni centar u Tuzli, površine preko 400m2, a koji se nalazi u sklopu sportske dvorane "Mejdan".

U narednom periodu, a prema zacrtanoj strategiji širenja maloprodajne mreže, planiramo otvaranje novih prodajnih centara. Zato se redovno informišite o našim aktivnostima i aktivno učestvujte u kreiranju naše ponude. Zadovoljan kupac je jedino mjerilo kvaliteta naše usluge i ispravnosti naše poslovne politike.
Putanja