Juventa Sport  


               

 
 

ZAŠTO JUVENTA SPORT?


 

NIKE MD RUNNER II


Nike je must have ovog ljeta
Ljeto nam je zakucalo na vrata i pravo je vrijeme da osvježite vaš izgled. Osmjelite se i visoke štikle odložite u ormar i ponesite u ljetnim danima chic patike i suknje koje predlažu modni blogeri za ovu sezonu.

Za ljeto 2017. Nike je dizajnirao specijalne urban modele koje možete da nosite bilo gdje, bilo kada i u svakoj prilici.  Kako smo vidjeli od najvećih street style zvijezda, na nedavno održanim revijama mode u New York-u i Milanu, svjetski kreatori predlažu da ovog ljeta patike nosite sa svim modnim dodacima koje možete kombinovati sa ljetnim suknjama i haljinicama.
Iako ovaj izgled zahtijeva nešto više vještine, uz malo truda i mašte izgledajte nevjerovatno cool i moderno i kombinujte svoje omiljene patike sa različitim stilovima. Kako bismo vam dali ideju kako da stilizujete ravnu obuću sa ljetnom garderobom, predstavljamo vam outfit za modernu ženu iz naše nove Nike urban kampanje.

Nike ni ovaj put nije zaboravio muškarce. Jednostavna elegancija i patike, trend je koji je ponovo veliki hit, a patike i vaši svakodnevni odjevni komadi savršeno idu u paru. Posjetite Juventa Urban prodavnicu u Konzum Family Centru u Banjaluci i izaberite svoj omiljeni Nike Runner 2 model sportske obuće koji će upotpuniti vaš outfit.

 

 

 

     Putanja