Juventa Sport  


               

ZAŠTO JUVENTA SPORT?


 

NOVOSTI

Akcija 1+1=3!

Poštovani kupci,ukoliko nas posjetite u periodu između 25.04 i 05.05.2016. i za sebe odaberete dva artikla iz asortimana novih kolekcija 4F,Lotto i Rang treći dobijate na poklon!!! Nove kolekcije pomenutih brendova privućiće vas kako novim dizajnom tako i pristupačnim cijenama.

Vidimo se.
VAŠA JUVENTA SPORT!

Novogodišnje sniženje!

Počela su novogodišnja praznična sniženja u našim prodajnim objektima, obradujte sebe i vama najdraže jer sada je pravo vrijeme za darivanje onih koje volite! Vjerujemo da će popust od 30%,40% i 50% biti dovoljan poziv da budete dio naše novogodišnje akcije! VAŠA JUVENTA SPORT!

Novi prodajni objekat u Prijedoru
[14. avgust 2015.]

Obavještavamo sve naše cijenjene kupce da smo dana 14.08.2015 god. Prijedor obogatili za još jedan prodajni objekat! Nike,Adidas,Asics,New Balance i mnogi drugi ponudiće Vam najnovije modele iz kolekcija za slobodno vrijeme koje će i biti dominantne u ponudi ovog prodajnog objekta!!!
VAŠA JUVENTA SPORT!

Novi prodajni objekat u Zenici
[8. juli 2015.]

Obavještavamo sve naše cijenjene kupce da smo dana 8.07.2015 god. otvorili novi prodajni objekat u Zenici! Objekat je u potpunosti opremljen sa našim modelima iz najnovijih kolekcija koje predstavljaju Nike, Adidas, Asics, New Balance i mnoge druge..Naravno sezonska sniženja su i u ovom objektu spremna za Vas.
VAŠA JUVENTA SPORT!

Novi prodajni objekat u Banja Luci, Tržni centar Emporium
[28. maj 2015.]

U četvrtak 28.05.2015. godine Juventa Sport sa ponosom otvara vrata svog novog prodajnog objekta u Banja Luci.
U tržnom centru Emporium u krugu Čajevca posjetioci će pored ogromne ponude moći da uživaju u potpuno novom uređenom objektu na 600 kvadratnih metara. 
Sva najnovija kolekcija od naših poznatih brendova je tu i spremna za vas.
Nike,Adidas,Converse,Asics,New Balance i mnogi drugi brendovi učinili su naš objekat vrhunskim izborom za nove i stare kupce.
Naši kupci će takođe moći da na dan otvaranja ostvare popust od 20%.
VAŠA JUVENTA SPORT!

Od 1. aprila 2013. godine ljetno radno vrijeme
[01. april 2013.]

Od 1. aprila 2013. godine svi naši prodajni centri će raditi po novom, produženom režimu radnog vremena. Prema tom režimu, radno vrijeme objekata je radnim danima od 08:00 do 21:00 časova, a subotom od 08:00 do 18:00 časova.

Nedjelja je radni dan u našim centrima u Tržnici i Mercator centru u Banjaluci, te u Mepas Mall-u u Mostaru.


Novi prodajni objekat u Mostaru, Mepas Mall
[01. mart 2013.]

Od 1. marta 2013. godine naša prodajna mreža u BiH je proširena i na područje Hercegovine. U Mepas Mall-u u Mostaru otvorili smo naš novi prodajni centar, koji je opremljen po najvišim standardima i snabdjeven vrhunskom sportskom opremom i rekvizitima. Na skoro 1.000 kvadratnih metara potražite proizvode iz najnovijih kolekcija najpoznatijih svjetskih proizvođača, kao i robu po diskontnim cijenama.

Prodajni centar se nalazi na II spratu ovog objekta.

Putanja