Juventa Sport  


               

ZAŠTO JUVENTA SPORT?


 

NOVOSTI U PRODAJNOM PROGRAMU

Stigla je nova kolekcija, proljeće / ljeto 2015. god
[16. mart 2015.]

U naše prodajne centre stigla je nova kolekcija za proljeće / ljeto 2015. godine. Posjetite nas i odaberite za sebe odjeću i obuću poznatih svjetskih proizvođača, po najpovoljnijim cijenama. Pored nove kolekcije, artikle iz prošlih kolekcija možete pronaći po sniženim cijenama, što još jednom dokazuje da smo u samom vrhu po širini asortimana i po odnosu cijena i kvaliteta robe.


Stigla je nova kolekcija, jesen-zima 2013. godine
[01. oktobar 2013.]

Jeste li spremni za zimu? Svi naši prodajni objekti od sada su snabdjeveni novom kolekcijom za jesen i zimu 2013/14. Zimske jakne, pantalone, kape, rukavice, dugački termo veš, majice, cipele i čizme za djecu i odrasle. A pored nove kolekcije, tu su i drugi artikli po akcijski sniženim cijenama. Posjetite Juventa sport prodajne centre.

Veliko ljetnje predsniženje cijena u našim prodajnim centrima
[04. jun 2013.]

Dočekajte spremni vrele ljetne dane. Požurite u susret velikom predsniženju cijena pojedinih artikala iz nove kolekcije u svim prodajnim centrima Juventa sporta! Sportsku odjeću, obuću, opremu i rekvizite za sve sportove potražite u našim objektima širom Bosne i Hercegovine..

Očekuju vas cijene niže čak i do 40%!
Vaše omiljene artikle potražite u vama najbližem Juventa sport prodajnom centru. Uživajte u igri!


Suunto sportski satovi od sada i u našoj ponudi
[15. april 2013.]

Suunto je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji sportskih instrumenata, koji se koriste za treninge, ronjenje, planinarenje, skijanje, jedrenje, golf... Njihovi proizvodi kombinuju estetiku i funkcionalnost satova i računara specijalizovanih za praćenje rada sportista, kako bi oni imali što bolji uvid u rezultate svog rada i kako bi bili što efikasniji. Više o ovim proizvodima saznajte na našim stranicama...

Nova kolekcija PROLJEĆE / LJETO 2013
[31. mart 2013.]

U naše prodajne centre stigla je nova kolekcija za proljeće/ljeto 2013. godine. Posjetite nas i odaberite za sebe odjeću i obuću poznatih svjetskih proizvođača, po najpovoljnijim cijenama. Svi naši prodajni centri širom Bosne i Hercegovine snabdjeveni su velikim brojem artikala, što još jednom dokazuje da smo u samom vrhu po širini asortimana i po odnosu cijena i kvaliteta robe.

Nova kolekcija JESEN / ZIMA 2012 / 13
[01. novembar 2012.]

Svi naši prodajni objekti od sada su snabdjeveni novom kolekcijom za jesen i zimu 2012/13. Neke od najpoznatijih svjetskih robnih marki su na našim policama, pa smatramo da će svi naši kupci pronaći nešto za sebe. Zimske jakne, pantalone, kape, rukavice, dugački termo veš, majice, cipele i čizme za djecu i odrasle sada su vam na dohvat ruke, uz mogućnost kupovine na 4 jednake mjesečne rate, bez kamata i žiranata.

Iskoristite priliku i kupujte vrhunski kvalitet po najpovoljnijim cijenama!
Putanja