Juventa Sport  


               

ZAŠTO JUVENTA SPORT?


 

KUPOVINA NA RATESvim našim kupcima nudimo kupovinu sportske opreme i rekvizita na otplatu u 4 jednake beskamatne mjesečne rate, ukoliko firme u kojima su kupci zaposleni imaju zaključen ugovor sa našom firmom. Prilikom ovakve kupovine kupac potpisuje saglasnost na administrativnu zabranu, u visini mjesečne rate. Isplata mjesečnih dugovanja vrši se preko tekućeg računa zaposlenih.

Visina jedne mjesečne rate ne može biti veća od 1/3 mjesečne plate zaposlenog, a iznos ukupnog kreditnog zaduženja ne može biti manji od 100 KM.

Nakon potpisivanja ugovora, firme nam dostavljaju ažurne spiskove svojih zaposlenih ili potvrde o kreditnoj sposobnosti prema kojima se i vrši odobrenje kupovine na rate. Dostavljeni spisak se smatra ovjerom i registracijom administrativne zabrane po kojoj će se vršiti obustava kredita.

Kupovinu robe prema ovim ugovorima moguće je izvršiti u našim prodajnim objektima u Banjaluci, Gradišci, Laktašima, Kozarskoj Dubici, Prijedoru, Doboju, Brčkom, Bijeljini, Mostaru, Trebinju, Bihaću, Sarajevu, Zenici, Livnu, Foči, Derventi, Ljubuškom i Kaknju.

Informišite se da li je vaša firma potpisala ugovor sa nama o ovakvoj vrsti saradnje i iskoristite priliku za povoljnu kupovinu!

Karađorđeva 83, 78000, Banja Luka
Tel: 051 212 904
e mail: krediti@jacimovic.com

 

     Putanja